31 Temmuz 2011 Pazar

Tomb Raider: The Last Revelation Oyun Hilesi Şifreleri

Tomb Raider: The Last Revelation oyununda hile yapabilirsiniz. PC sürümü olan Tomb Raider: The Last Revelation sınırsız eşya, tüm silahlar, seviye atlama gibi açıkları bulunmaktadır. Bunlarda hile yapmak mümkündür..

İşte Tomb Raider hileleri

Seviye Atlama hilesi;

Lara'yı pusulaya bakarak tam olarak kuzeye baktırın. 'Inventory' (eşyalar) ekranına girin ve pusulaya bir göz atın, eğer tam kuzeye baktırabilmişseniz pusulanın iğnesi şeffaflaşmış olmalıdır. Değilse çıkıp tekrar deneyin. Başardıktan sonra 'Load Game' ekranına girin ve H + E + L + P tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın. 'Inventory' ekranını kapatın ve sonraki seviyeye geçin.

Sınırsız Eşyalara sahip olma hilesi;

Yukarıdaki gibi kuzeye bakın, 'Inventory' (eşyalar) ekranına girin. Küçük ilkyardım çantasına (small medipak) gidin ve G + U + N + S tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın.


Tüm silahları kazanma hilesi;

Önce yukarıdaki Sınırsız Eşyalar hilesini uygulayın. Sonra 'Inventory'den çıkın, ve tekrar girin. Büyük ilkyardım çantasına (large medipak) gidin ve W + E + A + P + O + N + S tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Google arama motoru, Facebook Oyun Hileleri blogumuzu 24 saat gibi kısa bir sürede indexlemiştir.

İndexlemek ne demek diye soran arkadaşlarımız illaki olacaktır. Yani Google aramalarında blogumuzun eklediği konular tek tek çıkmaya başlamıştır. Bu kadar kısa sürede blogumuzu algıladığı için Google teşekkürler.

Facebook Oyun Hileleri

Categories